Novosti

Posjetite 7. Sajam poslova!


Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci organizator je 7. Sajma poslova Koprivničko-križevačke županije koji će se ove godine održati 18. listopada u dvorani „Branimir“ u Koprivnici.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola te osobama koje žele graditi svoju karijeru, a ove godine, posebna pažnja je usmjerena na poduzetništvo i samozapošljavanje kao mogućnost rješavanja pitanja vlastitog zapošljavanja.

Posjetitelji će na Sajmu imati priliku predstaviti se poslodavcima, prikupiti informacije i kandidirati se za radna mjesta, predati svoju zamolbu i životopis poslodavcu, procijeniti vlastite kompetencije u skladu sa zahtjevima poslodavaca, upoznati se s radom i aktivnostima Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri. Posjetitelji će također moći provjeriti mogućnosti obrazovanja i usavršavanja znanja i vještina na području Koprivničko-križevačke županije, ali i provjeriti mogućnosti koje nudi računalni program Moj izbor kao i saznati više o potrebama na tržištu rada.

Nakon otvorenja Sajma poslova, na pultovima će se predstaviti poslodavci i institucije. Zatim će se održati okrugli stol „Izazovi poduzetništva-učenjem do poduzetnika“ te info točka Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri. Također će se omogućiti korištenje računalnog programa Moj izbor, a svi sudionici po zatvaranju Sajma dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Ove godine na Sajmu će se prezentirati aktivnosti koje se provode na području cjeloživotnog učenja i poduzetništva.

Sajam poslova 2013. foto

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content