Novosti

Potpisan ugovor o prijevozu učenika županijskih osnovnih škola za 2014. godinu

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren potpisao je 8. siječnja 2014. s Damirom Pavlovićem, direktorom trgovačkog društva Čazmatrans Podravina – Prigorje d.o.o. Križevci, Ugovor o prijevozu učenika županijskih osnovnih škola za 2014. godinu.
Svakodnevni prijevoz na nastavu i s nastave 1.892 učenika iz 18 županijskih osnovnih škola i prijevoz 551 učenika trećih razreda osnovnih škola na školu plivanja (5 puta godišnje) Koprivničko-križevačka županija će financirati iznosom od 7.434.146,25 kn.
Cijena prijevoza na bazi jednog autodana za sve škole iznosi 40.623,75 kn (cijena s PDV-om), a prijevozom je obuhvaćen polazak učenika putnika sa gotovo 200 stajališta školskih autobusa. Upravo je prijevoz učenika osnovnih škola jedan od najznačajnijih izdataka u poslovanja škola. Župan Koren izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s trgovačkim društvom Čazmatrans Podravina – Prigorje, ali ukazao i na potrebu aktualiziranja svih problema koji se u posljednje vrijeme pojavljuju u području obrazovanja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content