Novosti

Potpisani sporazumi o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkom bankom

Jučer je načelnik Općine Kalinovac Branko Sobota potpisao je u Općinskoj vijećnici s predstavnicama Zagrebačke banke, direktoricom Poslovnice Bjelovar Alemkom Golić i direktoricom Centra za individualne klijente Bjelovar-Đurđevac Ivančicom Petric, dva sporazuma o poslovnoj suradnji.

Prvi sporazum odnosi se na ugovaranje računa „Pčelica”. Naime, ukoliko roditelji novorođene djece koji imaju pravo na rodiljnu naknadu žele u Zagrebačkoj banci ugovoriti otvaranje računa „Pčelica” radi isplate rodiljne naknade, banka će im uz niz dodatnih pogodnosti darovati i bon na dječju štednju u vrijednosti 50,00 kuna, kupon za K plus pelene za bebu.
Drugi sporazum odnosi se na studente korisnike bespovratne studentske pomoći Općine Kalinovac, kojima će banka, ukoliko isplate bespovratne studentske pomoći budu išle putem računa Zagrebačke banke, omogućiti niz pogodnosti, od besplatnog internet bankarstva putem e-zabe, bankarstva putem mobitela m-zabe, putno osiguranje u zemlji i inozemstvu, popuste na prodajnim mjestima i drugo. Studentima korisnicima bespovratne studentske pomoći općine Kalinovac omogućiti će se i ugovaranje Individualne MasterCard Studentske kartice s inicijalnim limitom od 1.000,00 kuna bez upisnine i članarine u okviru Student lepeze.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content