Novosti

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova sumiralo svoj rad

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije održalo je u ponedjeljak 26. kolovoza konferenciju za novinare. Tema konferencije bilo je rezimiranje rada Povjerenstva u četverogodišnjem mandatu, a uz predsjednicu Vericu Rupčić i članice Povjerenstva Vesnu Peršić Kovač i Ivanku Perić Novak konferenciji je prisustvovao i župan Darko Koren.

Predsjednica je izdvojila nekoliko bitnih aktivnosti i inicijativa Povjerenstva poput programa sigurne kuće, edukativnih tribina, ali i organizacije izbora najuzornije seoske žene. Verica Rupčić zahvalila je Županiji te posebice županu Korenu na iznimnoj potpori svim aktivnostima Povjerenstva, a novinarima na odličnoj suradnji s članicama te aktualiziranju problematike položaja žena u društvu.

Župan Darko Koren izrazio je zadovoljstvo radom Povjerenstva koje je proglašeno najaktivnijim u Republici Hrvatskoj te obećao da će i dalje podupirati sve aktivnosti i inicijative koje za svoj cilj imaju promicanje ravnopravnosti spolova na području Koprivničko-križevačke županije.

Županija Koprivničko-križevačka

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content