Novosti

Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Interventnoj jedinici policije Koprivnica

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj izvješćuje da će se testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate za premještaj na slobodno radno mjesto policijski službenik interventne jedinice policije u Interventnoj jedinici policije Koprivnica, koji ispunjavaju formalne uvjete za navedeno radno mjesto održati u dvorani Policijske uprave koprivničko-križevačke, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica, dana 4.5.2015. godine s početkom u 08,00 sati.

Kandidati koji se upućuju na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti o tome će biti obaviješteni telefonskim putem.

Testiranje će se sastojati od dva dijela. Prvi dio biti će testiranje opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno kriterijima za ocjenjivanje kandidata u postupku prijema u Interventnu jedinicu policije, a u drugom dijelu će se testirati posebne sposobnosti vezane za konkretno radno mjesto.

Napominjemo da su kandidati dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu.

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom.

Razgovor (intervju) za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

Razgovori s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju, kao i ostalim kandidatima koji su podnijeli zamolbe za premještaj, a ispunjavaju formalne uvjete, održati će se 5.5. i 6.5.2015. godine u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, soba broj 67 (učionica PPP Koprivnica) prema utvrđenom rasporedu o čemu će kandidati biti obaviješteni telefonskim putem.

Sa kandidatima iz PU dubrovačko-neretvanske obavit će se razgovor (intervju) putem  video-linka dana 5.5.2015. godine, prema utvrđenom rasporedu, o čemu će isti biti obaviješteni telefonskim putem.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content