Novosti

Poziv na radionicu za predstavnike organizacija civilnog društva s područja KKŽ na temu „Programi europske unije”

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije, u suradnji s LAG-om Podravina, a u okviru Potprograma V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira niz edukacija namijenjenih potencijalnim korisnicima EU sredstava na lokalnoj i regionalnoj razini.
Pozivamo vas na radionicu na temu „Programi Europske unije” namijenjenu predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije, koja će se održati u ponedjeljak, 10. studenoga 2014. godine u prostorima Obrtničkog doma, Ulica Đure Basaričeka 10/1, Đurđevac, s početkom u 08,00 sati.
Izvođač će biti PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja. Cilj radionice je informirati organizacije civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije o aktualnim natječajima u okviru Programa Europske unije, upoznati ih s načinom popunjavanja prijavnih obrazaca, obrazaca proračuna te pružiti konkretnu stručnu pomoć za pripremu i apliciranje EU projekata na natječaje u okviru Programa Europske unije.
Molimo da svi zainteresirani za predmetnu radionicu popune prijavnicu i da je zaključno do petka, 07. studenoga 2014. godine do 12,00 sati pošalju u PORU na e-mail info@pora.com.hr ili na fax: 621-957.
S poštovanjem,
Ravnateljica: Melita Birčić, v. r.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content