Novosti

POZIV NA RADIONICU ZA PREDSTAVNIKE PRIVATNOG TE JAVNOG SEKTORA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO- ŽUPANIJE – „EDUKACIJA O EU FONDOVIMA ZA POTREBE GOSPODARSTVA“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije, u suradnji s LAG-om Podravina, a u okviru Potprograma V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira niz edukacija namijenjenih potencijalnim korisnicima EU sredstava na lokalnoj i regionalnoj razini.
Pozivamo vas na radionicu na temu „Edukacija o EU fondovima za potrebe gospodarstva“ namijenjenu predstavnicima privatnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije, koja će se održati u zajedničkoj organizaciji PORE Razvojne agencije i LAG-a Podravina, a koja će se održati u četvrtak, 16. listopada 2014. godine u prostorima Obrtničkog doma, Ulica Đure Basaričeka 10/1, Đurđevac s početkom u 09,30 sati. Izvođač će biti PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.
Cilj radionice je informirati predstavnike privatnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije o aktualnim natječajima iz EU fondova, upoznati ih s načinom popunjavanja prijavnih obrazaca, obrazaca proračuna te pružiti konkretnu stručnu pomoć za pripremu i apliciranje EU projekata na fondove EU.
Molimo da svi zainteresirani za predmetnu radionicu popune prijavnicu i da je zaključno do utorka, 14. listopada 2014. godine do 15,00 sati pošalju u PORU na e-mail info@pora.com.hr ili na fax: 621-957.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content