Novosti

Predsjednik Republike u posjetu županijskom središtu

Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović posjetio je u ponedjeljak Koprivnicu.

Predsjednik se tom prilikom susreo i s nekoliko građana koji su mu prišli kako bi ga pozdravili i fotografirali se s njim, a potom je posjetio Policijsku upravu Koprivničko-križevačku.

Uslijedio je posjet Kampusu i novouređenoj zgradi Sveučilišta Sjever, gdje je nakon razgledavanja prostorija u društvu rektora Marina Milkovića dao i izjavu za predstavnike medija.

– Zgrada izgleda vrlo dobro, rekao bih da će to biti jedno sveučilište s odličnim uvjetima za studente. Naravno, do pune funkcionalnosti još treba dosta raditi i zapravo ono što vidim je jedna dobra, zdrava ambicija ovog sjevernog dijela Hrvatske da ima jedan jaki sveučilišni centar – rekao je predsjednik Josipović, kojeg su novinari zamolili i za komentar strašnih poplava koje su pogodile građane Hrvatske.

– Iskoristio sam dolazak u Koprivnicu i saznao sam da ovdašnja Policijska uprava pruža pomoć, njeni ronioci su angažirani u Bosni i Hercegovini i po potrebi i kod nas. Pomoć odavde odlazi koja je vrlo značajna. Ovdašnje tvrtke, neću nijednu reklamirati, su već iskazale veliku pomoć u raznoj opremi, uključujući i prehranu, što je bilo za očekivati s obzirom na ovaj kraj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content