Novosti

Predstavljamo novog partnera – Dukat mliječna industrija d.d.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti novog partnera Radio Đurđevca – Dukat mliječna industrija d.d. (www.dukat.hr), koja je danas vodeća regionalna mliječna industrija a ujedno i jedna od vodećih regionalnih robnih marki mliječnih proizvoda. Dukat i Dukatove robne marke nositelji su mnogih domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitetu, a krovna robna marka Dukat proglašena je najpouzdanijom robnom markom mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, prema izboru potrošača (Trusted brand priznanje 2007., 2008., 2009., 2010. i 2011.)

http://cialisresultgroup.com/

S Dukatom smo dogovorili razne oblike suradnje a najvažniji od njih su humanitarno djelovanje na području grada Đurđevca i okolnih općina te nagrađivanje kreativnosti djece predškolske dobi.

Sve zajedničke projekte najaviti ćemo i predstaviti na našim web stranicama, preko društvenih mreža (pratite nas na Facebooku) te putem etera. Slušajte nas na 87,6 MHz!

U slučaju da imate prijedlog kome bi dobro došao poklon paket Dukatovih proizvoda molimo vas da nam to javite na e-mail adresu humanitarno@podravskiradio.net ili putem privatne poruke na našem Facebook profilu.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content