Novosti

Predstavljanje Udruge UZOR Hrvatske

Udruga volontera „Ruka u ruci“ iz Đurđevca i Udruga UZOR Hrvatske iz Koprivnice pozivaju Vas na predstavljanje Udruge UZOR Hrvatske koja će se održati u petak 24. listopada 2014. godine s početkom u 18:00h u Gradskoj knjižnici Đurđevac.
S ciljem da se đurđevačkoj javnosti približi pojam održivog razvoja i pokaže na primjeru uspješno provedenih projekata kako dobre ideje i volontiranje mogu pomoći u rješavanju nekih problema i potreba u lokalnoj zajednici, Udruga UZOR Hrvatske predstavit će svoje programe:
• Teretnim biciklom do održive zajednice – inovativan i održiv sustav za odvojeno sakupljanje korisnog otpadata starog papira, teretnim biciklima u lokalnoj zajednici
• Zajedno za djecu i planet Zemlju – u suradnji s dječjim vrtićima i osnovnim školama Koprivničko – križevačke županije, djecu se educira „alternativnom recikliranju“ uz pomoć maskota Vila Papirica, Petko Peti, Bocko Boca, Limenko Lim i Straško Strašić
• Zelena knjižnica – u suradnji s knjižnicom „Fran Galović“ Koprivnica, javnost se upoznaje i educira o ekološkoj problematici. U sklopu ovog programa provodi se i projekt „Eko pričaonica“ za malu djecu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content