Novosti

Proglašene najbolje sportašice i sportaši Grada Đurđevca za 2012. godinu

Od sinoć Grad Đurđevac ima svoje laureate u sportu. U dvorani Ine-Naftaplin punoj đurđevačkih sportaša i predstavnika 20-tak sportskih klubova, a u nazočnost predsjednice Županijske skupštine Milice Fuček, župana Darka Korena, gradonačelnika Slavka Gračana i tajnika Zajednice sportskih udruga KC-KŽ Branka Zorka, u petak su svečano proglašeni najuspješniji za 2012.

Izabrani su najbolje sportašice, sportaši, ženske i muške sportske ekipe te zaslužni djelatnik i trener kao i sportaši s tjelesnim invaliditetom za 2012.

Povjerenstvo za izbor, UO Zajednice sportskih udruga i predstavnici medija donijeli su odluku da se za najboljeg sportaša Grada Đurđevca za 2012. proglasi Dario Markač, član Streljačkog kluba „Radnik“. (Nominirani su još bili Zoran Jančijev – Košarkaški klub „Mladost“ i Nikola Posavec – NK „Graničar“).
Najbolja sportašica 2012. je karatistica Anita Dergez (nominirana je još bila rukometašica RK „Đurđevac“ Ivana Pavlović). Državni juniorski prvak u hrvanju Marko Đurinčić, član  Hrvačkog kluba „Picok“, proglašen je perspektivnim sportašem 2012. za grad Đurđevac (uz njega su nominirani još bili Filip Pandur – Teniski klub Đurđevac, te Dorijan Mujić – Športski karate klub).

Dana Seleš, članica ŠRK „Peski“ proglašena je perspektivnom sportašicom 2012. (uz nju su još bile nominirane Ema Juričić – Športski karate klub i Dorotea Klasan RK „Đurđevac“).

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content