Novosti

Proglašeni najbolji sportaši županije

Uručenje priznanja najboljim sportašima Koprivničko – križevačke županije održalo se u četvrtak na svečanom prijemu u Hotelu Picok u Đurđevcu.

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, najboljim sportašem proglašen je Danijel Miklečić, član Fitness kluba «Body fit» iz Križevaca, a najboljom sportašicom Tatjana Štajduhar iz Športsko-ribolovnog kluba Koprivnica.

Za najbolju sportašicu s invaliditetom izabrana je Iva Lukčin iz Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica, najboljim sportašem s invaliditetom Ivan Šimatović iz Kuglačkog kluba osoba s invaliditetom Đurđevac, najboljom ženskom ekipom Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica te najboljim muškim klubom Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac.

Najuspješnijim ženskim klubom proglašen je RK Podravka dok je za najbolji muški klub priznanje uručeno Ronilačkom klubu Šoderica.

Naperspektivnijom mladom nadom proglašena je Klara Katavić iz Karate kluba KTC u ženskoj kategoriji dok je za najperspektivnijeg sportaša izabran hrvač Podravke Filip Frankol.

Dodijeljeno je i priznanje najuspješnijem treneru za kojeg je izabran Nikola Dorčac ispred Hrvačkog kluba Picok dok je nagrada za uspješnog sportskog djelatnika pripala košarkaškom treneru đurđevačke Mladosti i predsjedniku Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca, Đuri Tomerlinu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content