Novosti

Projekat “Pomozimo djeci – studentima hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme”

Povodom Uskršnjih blagdana u organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH realiziran je projekat „Pomozimo djeci – studentima  hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme“.
Ovom prilikom u dvorani Gasto-Globus Zagrebačkog velesajma podijeljeno je 40 prijenosnih računala studentima čiji roditelji, hrvatski branitelji i članovi UDVDR RH nisu u mogućnosti kupiti svojoj djeci , studentima informatičku opremu potrebitu za školovanje.
Podjeli informatičke opreme su nazočila djeca u pratnji predsjednika Podružnica iz svih županija , gdje su im donatori osobno uručili prijenosna računala.
Iz naše Podružnice UDVDR Koprivničko-križevačke županije u pratnji Predsjednika Podružnice Siniše Pavlovića računala su dobili studenti, djeca članova Podružnice  Ivan Dolenec i Domagoj Javorović.
Računala su studentima uručili Ministar branitelja gosp. Predrag Matić i Predsjednik UDVDR RH Đuro Dečak. Ministar Matić je u nekoliko riječi pozdravio sve prisutne i pohvalio projekat uz želju da se nastave i dalje ovako hvalevrijedni projekti.
Ispred Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske prisutne je pozdravio general pukovnik u miru Đuro Dečak, zahvalio se brojnim donatorima i poručio djeci da stalno unapređuju svoje znanje jer znanje je neprocjenjivo.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content