Novosti

Radni sastanak subjekata “Zimske službe 2014./2015.

U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj održan je sastanak subjekata uključenih u predstojeću zimsku sezonu 2014./2015. godine.

Sastanku su prisustvovali policijski službenici Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i rukovoditelji policijskih postaja, inspektorica Službe inspekcije cesta Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, predstavnici Hrvatskih cesta – Poslovne jedinice Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, PZC Cestogradnje Koprivnica i Križevci, Cesta d.o.o. Bjelovar, Komunalca d.o.o. iz Koprivnice, te gradova Križevaca i Koprivnice.

Na sastanku je voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisutnima prezentirala stanje sigurnosti tijekom prethodne zimske sezone i zasebno naglasila probleme koji su se pojavili u normalnom odvijanju prometa.

Inspektorica za ceste sve je prisutne upoznala s odredbama novog Pravilnika o održavanju cesta koje se odnose na zimsku službu, pri čemu je posebna pozornost posvećena odredbama koje se odnose na razine prednosti i osiguranje prohodnosti.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content