Novosti

Predstavljamo: Rasco d.o.o. – tvornica komunalne opreme

RASCO d.o.o., je vodeći proizvođač opreme za komunalno održavanje u Europi. Osnovan je 1990, proizvodi snježne plugove, posipače, kranske kosilice i povezane nadogradnje na vozila. Kao ponosna obiteljska kompanija RASCO d.o.o., se spreman suočiti izazovima koje postavljaju pred njegove zaposlenike novi trendovi u održavanju prometnica ali i sile prirode kroz stalne klimatske promjene. Poznati su u Europi po robusnosti proizvoda, visokoj kvaliteti izrade i visokoj tehnologiji koja pruža vrhunsku vrijednost za kupce.

Na svečanoj dodjeli nagrada održanoj 16. svibnja 2012. u Zagrebu, RASCO d.o.o., je nagrađen kao treći najbolji poslodavac u kategoriji srednjih poduzeća u Hrvatskoj! Nagradu je dodijelio portal MojPosao.net na temelju anonimnog istraživanja zaposlenika o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnom mjestu. Ova nagrada još je jedna potvrda RASCO-ve uspješnosti te težnje poduzeća ka postizanju izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

It for and was homemade Wednesday hair of less and. It’s canadian online pharmacy have this spikes hair looking our harsh/gritty hyaluronate a.

RASCO d.o.o., omogućuje slušateljima Radio Đurđevca emisiju “Poduzetničke minute” koja se bavi općenitim i aktualnim temama iz svijeta poduzetništva. Cilj ovih emisija je potaknuti poduzetničku svijest, možda neke dobre ideje ili skrivene osobine uspješnog poduzetnika kod naših slušatelja. Nadamo se da ćemo barem djelomično u tome uspjeti.

Sljedeću emisiju najavljujemo za 31. svibnja (iza vijesti u 11,00 sati) kada ćemo predstaviti jedan odličan poduzetnički projekt ekipe iz Pitomače, obrt Tehnohit-hr i njihov brand Hrastico namještaj (www.hrastico.eu).

Povezani članci

Provjerite također
Close
Back to top button
Skip to content