Novosti

Raspisan natječaj za lipanjski „Kukuriček 2013“

Udruga „Kukurijek“ raspisala je natječaj za ovogodišnji 11. Dječji glazbeni festival „Kukuriček“. Natječaj je raspisan tek u ožujku u vrijeme kad je prijašnjih godina najveća dječja glazbena i festivalska priredba regije već bila pred festivalskom realizacijom, jer se do sada „Kukuriček“ raspjevao na prvu nedjelju iza Uskrsa.

Zašto je ove godine natječaj za „Kukuriček 2013“ raspisan tak sada, pojašnjava u ime organizatora Festivala, predsjednica Udruge „Kukurijek“ Marijana Markešić, zamjenica gradonačelnika Grada Đurđevca.

-Ništa nije kasno, sve je u pravo vrijeme. Odlučili smo „Kukuriček” održati u subotu, 22. lipnja, vikend prije službenoga ovogodišnjeg datuma održavanja Picokijade i tako ga približiti najvećoj lipanjskoj turističkoj manifestaciji Regije, pojasnila je M. Markešić i dodala da su u novom terminskom određenju određenu ulogu imali i financijski elementi. Predsjednica je sigurna, kako je rekla, da će se i ove godine na natječaj javiti najbolji i najpoznatiji hrvatski skladatelji za djecu, ali i domaći autori i izvođači, kao i oni iz šire regije, kako bi prvo ljetno izdanje Kukuričeka“ bilo najbolje do sada.
NATJEČAJ MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Izvor: www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content