Novosti

Seminar na temu – “Zajedno protiv ovisnosti”

U srijedu, 3. prosinca, policijski službenik za obradu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije i policijska službenica za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave sudjelovali su na seminaru za profesore u srednjim školama – Zajedno protiv ovisnosti. Na seminaru je sudjelovalo devet profesora srednjih škola.

Seminar je organizirao Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a jedan od predavača je bio i policijski službenik za obradu kriminaliteta droga.

Od strane dr.sc. Davorke Gazdek iz Zavoda za javno zdravstvo održana je edukacija s temama: djelovanje marihuane i utjecaj na zdravlje, marihuana u medicinske svrhe i zakonodavstvo.

Policijski službenik za obradu kriminaliteta droga održao je edukaciju za profesore/stručne suradnike srednjih škola na temu „Suzbijanje zlouporabe droga“. Kroz edukaciju iste se upoznalo sa vrstama droga i kako ih prepoznati.

Ova edukacija stručnih suradnika srednjih škola uvelike će osigurati kvalitetniju edukaciju učenika prvih razreda vezano uz projekt „Zdrav za 5“ – zlouporaba droga.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content