Novosti

Studentska fešta za Podravce i Prigorce

Svake godine, u vrijeme kada se obaveze na faksu još nisu pretvorile u preveliki teret, udruge studenata organiziraju zabave za sve svoje članove i prijatelje. Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije i UŠR Podravskih studenata udružile su snage i organizirale Podravsko-prigorsku feštu.

U utorak, 05.11. u poznatom zagrebačkom clubu ”Roko”, druženje će započeti iza 22:00 sata, a genijalan tamburaški sastav ”Mjesečina” će vas rasplesati i odlično zabaviti dobro poznatim, domaćim hitovima. Organizatori su se pobrinuli i za prihvatljivost cijena, tako da će poneko piće biti po novoj, studentskoj, akcijskoj cijeni.

Za one koji nisu stigli kupiti karte u pretprodaji, karte će biti moguće kupiti i na samom ulazu, a cijena te karte je 30 kn. Također, organizator će u SC-u biti i u ponedjeljak, dan prije fešte te i na sam dan fešte.

Zato se pozivaju svi studenti Podravine i Prigorja te njihovi prijatelje da se zajedno podružie i razvesele do ranih jutarnjih sati te da pokažete kak Podravci feštaju! Poseban poziv šalje se brucošima koji su prvu godinu u Zagrebu na studiju, da im prva Podravsko – prigorska fešta ostane u sjećanju kroz cijelo školovanje pa da i nakon studija žele biti dio te fešte. A1_0511

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content