Novosti

Sutra u Đurđevcu radionica za izradu strategije LAG “Podravina”

Sutra 13. studenoga u Đurđevcu u prostorima gradske vijećnice u 11 sati počinje nova u nizu radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a “Podravina”. Svi zainteresirani Đurđevčani za izradu što kvalitetnije strategije sutra bi mogli iznijeti svoje prijedloge i kreativne ideje koje će uči u Lokalnu razvojnu strategiju, a koje se odnose na razvoj javnog sektora, odnosno lokalnih zajednica i njihovih javnih ustanova.
– Danas se o Lokalnoj razvojnoj strategiji, vezanoj uz civilni sektor, odnosno uz razvoj udruga i društvenih zajednica na radionici raspravlja u Hlebinama, a u srijedu će u Molvama biti radionica iz gospodarskog sektora, najavila je Silvija Lukačin, tajnica LAG-a Podravina i podsjetila da su do sada radionice za izradu Lokalne razvojne stretegije održane u Ferdinandovcu, Goli i Novigradu Podravskom.
– Ukupno će biti devet radionica, po tri za svaki sektor, u gospodarskom, u koji spadaju OPG, d.o.o, d.d, zadruge i obrti, zatim civilnom, u kojem su udruge, zajednice i društva, te javnom – gdje su u žiži interesa općine i javne ustanove.

I ovim putem pozivam sve zainteresirane da se odazvati u što većem broju kako bismo što kvalitetnije izradili Lokalnu strategiju razvoja, te time doprinijeli razvoju Podravine, odnosno stvaranju novih radnih mjesta uz pomoć novih ideja i projektnih prijedloga, pozvala je u ime LAG “Podravina”, tajnica LAG-a Silvija Lukačin.
Evo rasporeda preostalih radionica:
CIVILNI SEKTOR:

  • 12. studenog – HLEBINE, Trg Ivana Generalića 14,
  • 26. studenog – KALINOVAC,

JAVNI SEKTOR:

  • 13. studenog – ĐURĐEVAC, Stjepana Radića 1
  • 27. studenog – VIRJE, Trg dr. Franje Tuđmana bb,

GOSPODARSKI SEKTOR:

  • 14. studenog – MOLVE, Trg kralja Tomislava
  • 28. studenog – DRNJE, Trg kralja Tomislava 29

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content