Novosti

Svi ste pozvani danas u prostorije Udruge za osobe s mentalnom retardacijom Đurđevac

Na inicijativu Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske povodom Dana udruga – diljem Hrvatske organiziraju se Dani otvorenih vrata udruga 2014. koji za cilj imaju približiti široj javnosti neke od programa i projekata koji su od interesa za opće dobro, a koje provode udruge u Hrvatskoj, posebice one financirane iz javnih izvora.

I đurđevačka Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom sudjeluje u ovoj akciji drugu godinu zaredom, stoga građanima Đurđevca i okolnih naselja danas i sutra otvara svoje prostore.

Kroz ta dva dana posjetitelji će moći u vremenu od 8 sati do 15 sati razgledati prostor Udruge i izložbu radova korisnika i članova Udruge, te zajedno s korisnicima sudjelovati u aktivnostima.

Zaposlenice i volonterke će na promotivnom štandu dijeliti letke o Udruzi i po simboličnim cijenama prodavati uratke članova danas u vremenu od 9 do 12 sati ispred ulaza u Gradsku tržnicu, te sutra u petak na glavnom Gradskom trgu ispred turističke kućice.

Također danas organiziraju veliku radionicu u 18 sati na kojoj će svi prisutni biti upoznati s dosadašnjim radom Udruge, svrhom postojanja te programima i projektima koje Udruga uspješno provodi, a posjetitelji će biti upoznati i s tajnama oblikovanja gline na prigodnoj keramičkoj radionici.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content