Novosti

“Tourphoto” u novom izdanju

Izložba fotografije Tourphoto, kojoj su meta turističke posebnosti kontinentalnog dijela države, ove će se godine održati po osmi put, ali prema najavama organizatora iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, s ponešto izmijenjenom koncepcijom.

– Naime, koncentrirat ćemo se na Koprivničko-križevačku županiju, dakle fotografije koje su napravljene, snimljene u našoj županiji. Isto tako ćemo bitno promijeniti u tehnološkom pogledu, iććemo potpuno na internet, dakle od prikupljanja fotografija pa do izrade kataloga i izložbe, pojasnio je direktor Turističkog ureda zajednice Zdravko Mihevc.

Osmi Tourphoto trebao bi biti pozivna izložba, na koju će stići motivi snimljeni u našem kraju.

– Radovi će nam biti poslani internetom, da naše stručno povjerenstvo to ocijeni, da dodijelimo nagrade i da napravimo elektronsku izložbu, koju ćemo onda i distribuirati i medijima i na sve portale na koje najčešće idu fotografi, dodao je Z. Mihevc.

Fotografije će se koristiti i za svakodnevne potrebe Turističke zajednice županije, a direktor Mihevc je dodao da u organizaciji ponovno računaju na dosadašnje suradnike iz đurđevačkog Foto kino kluba Drava.

Lanjski pak Tourphoto nakon publike u Koprivnici imali su prilike vidjeti stanovnici Rijeke i Đurđevčani, sada je izložen u Travniku, a uskoro vjerojatno i u Novoj Gradišci.

www.radio-koprivnica.hr

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content