Novosti

U Koprivnici oduzeto 199,7 grama marihuane

Policijski službenici Policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27 – godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droge.

Sumnja se da je osumnjičenik od 2011. godine u više navrata od nepoznatih osoba sa zagrebačkog područja kupovao opojnu drogu marihuanu koju je prodavao na području Koprivnice drugim osobama. Također, tijekom 2012. godine je u vinogradarskom predjelu šireg koprivničkog područja uzgojio 20 stabljika indijske konoplje u cilju dobivanja marihuane. Isto tako, sumnja se da je tijekom ove godine davao na korištenje marihuanu većem broju osoba na području Koprivnice.

Osumnjičenik je zatečen u nadzoru prometa u četvrtak, 17. listopada, u 23.15 sati u Križevcima, a pretragom vozila pronađeno je 188,3 grama marihuane. Pretragom kuće koju koristi pronađena su tri paketića s ukupno 11,4 grama marihuane i 23 sjemenke indijske konoplje. Marihuana i sjemenke su mu oduzete.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama  i Omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Policija Koprivničko-križevačka

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content