Novosti

U tijeku pripreme za 15. Dane voća Koprivničko-križevačke županije


U tijeku su pripreme za 15. po redu manifestaciju „Dani voća Koprivničko-križevačke županije“ koja će se ove godine održati 04. i 05. listopada 2013. godine u Đurđevcu i to u organizaciji Koprivničko–križevačke županije, Grada Đurđevca, Poljoprivredne savjetodavne službe, Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko–križevačke županije, Turističke zajednice područja đurđevačke Podravine i PORA-e, Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Tako će se prema programu prvog dana manifestacije održati stručni skup na kojem će se razmatrati aktualne teme u voćarstvu s naglaskom na zakonske propise vezane za proizvodnju i prodaju voća unutar Europske unije te na potrebu udruživanja proizvođača voća. Drugog dana manifestacije izlagači će na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu predstaviti svoje voće, proizvode od voća te agro i pomo tehniku, a izložba će biti prodajnog karaktera.

I ove će se godine tiskati katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s vrstama voća koje proizvode, sortimentom, brojem sadnica i površinama zasađenih voćnjaka.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content