Novosti

U vodnu infrastrukturu đurđevačke Podravine ulaže se preko 21 milijun kuna

Jučer je u Đurđevcu potpisan ugovor o gradnji vodne infrastrukture na području općina Virje, Ferdinandovac, Kloštar Podravski i Grada Đurđevca. Ugovor su potpisali direktor Komunalija d.o.o. Đurđevac Marijan Blažok i predstavnici izvođača radova, đurđevačkih tvrtki Segrad i Bistra.

Ugovor uključuje gradnju sustava vodoopskrbne mreže u dijelu spomenutih jedinica lokalne samouprave, te sustava odvodnje na području Općine Ferdinandovac. Ukupna vrijednost ugovora je 21,8 milijuna kuna, a radovi se financiraju s 90 posto sredstava Hrvatskih voda i 10 posto sredstava općina i grada na čijem se području radovi izvode.
Uz predsjednicu Županijske skupštine Milicu Fuček i župana Darka Korena, na potpisivanju ugovora su bili, županov zamjenik Darko Sobota i gradonačelnik Đurđevca Slavko Gračan. Župan Koren je pri potpisivanju naglasio da su ovakvi projekti od višestruke koristi i izvođačima radova, građanima i cijeloj zajednici, jer se poboljšanjem komunalnih usluga dobiva i viši standard života na ovim područjima.

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content