Novosti

Uključite se u projekt „Zaštita i očuvanje bijele rode”

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Koprivničko-križevačke županije poziva vas da se uključite u projekt „Zaštita i očuvanje bijele rode” na području Koprivničko križevačke županije u 2013. godini i ostvarite potporu od 700,00 kuna po gnijezdu rode.

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik imate gnijezdo rode možete dobit potporu u iznosu od 700,00 kuna po gnijezdu. Potpora služi kao participacija dijela troškova namijenjenih za popravak i sanaciju krovišta na kojem se to gnijezdo nalazi. Sve vlasnike objekata s područja Koprivničko-križevačke županije na čijim se krovovima nalaze gnijezda roda molimo da se do 30. studenoga 2013. godine (od 7,00 do 15,00 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail info@zastita-prirode-kckzz.hr.

Detaljne informacije o projektu „Zaštita i očuvanje bijele rode rode” na području Koprivničko križevačke županije u 2013. godini kao i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje potpore možete pogledati na Internet stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Koprivničko-križevačke županije www.zastita-prirode-kckzz.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content