Novosti

Uspjeh karatista Đurđevca


U subotu 31.08.2013. u Čakovcu je održan 17. po redu međunarodni karate turnir „Međimurje Open 2013“ na kojem je nastupio 91 klub sa ukupno 546 natjecatelja iz 7 država (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Italija, Rusija, Srbija).

Karate klub Đurđevac nastupio je sa osam svojih natjecatelja i osvojio 5 medalja od čega su tri zlatne, jedna srebrna i jedna brončana čime je zauzeo visoko 8. mjesto u ukupnom poretku klubova prema broju osvojenih medalja, na što je klub iznimno ponosan, ali i ujedno i žalostan što se na ovo natjecanje koje je bilo blizu nije prijavilo više naših članova čime bi se smo sigurno zauzeo još bolji plasman.

Za karate klub Đurđevac nastupili su Ema Čorba, Ema Juričić, Laura Kovačević, Vanda Skendrović, Lara Hodalić, Dorian Mujić, Fabijan Muršić i Vilim Muršić.

Ema Čorba je osvojila dvije zlatne medalje od toga jednu u kategoriji mlađe učenice -32kg, a drugu u kategoriji učenice -32kg. Posebno smo ponosni na drugu zlatnu medalju Eme Čorbe koja je u finalnoj borbi pobijedila državnu prvakinju sa rezultatom 3:0.

Ema Juričić je prešla u veću kategoriju mlađe učenice-36kg gdje je također osvojila zlatnu medalju dok je Laura Kovačević u toj istoj kategoriji osvojila srebrnu medalju.

Vanda Skendrović je u kategoriji učenice -44kg osvojila brončanu medalju dok su ostali naši natjecatelji ostali bez plasmana.

S našim natjecateljima je bila trenerica Anita Dergez dok je Luka Cestar bio pozvan kao sudac.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content