Novosti

Vatrogasci otišli na dislokacije


Temeljem Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2013. godini, kao i zapovjedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, na dislokaciju otočja Brijuni upućuje se u četvrtak 22. kolovoza šesta smjena vatrogasaca, djelatnika JVP grada Koprivnice i DVD-a Rasinja. Na smjenu tako odlazi Krunoslav Krvar, Zvonko Đurđ, Tomislav Gregurek, Kristijan Sočev i Ivica Salajec iz JVP grada Koprivnice i Kristijan Kenđel iz DVD-a Rasinja koji će zajedno sa Ivicom Salajec biti na dislokaciji otoka Mali Brijun. Voditelj šeste smjene koja će trajati ukupno 15 dana je Krunoslav Krvar.

Upućeni vatrogasci opremljeni su propisanom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora i požara u objektima te opremom za vezu kao i priborom za osobnu higijenu. Prije odlaska na dislokaciju pomoćnik županijskog zapovjednika Slavko Lakuš obavio je smotru vatrogasaca i tehnike koja se upućuje na dislokaciju.

Na petu dislokaciju otoka Lastovo u četvrtak 22. kolovoza upućuju se vatrogasci Božidar Pukec iz JVP grada Križevci, Matija Šatvar DVD Sveti Petar Orehovec, Matija Lukanec DVD Virje, Ivan Kurtić DVD Šemovci, Roko Blažic DVD Kunovec i Josip Dombaj DVD Drnje, a voditelj smjene je Božidar Pukec.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content