Novosti

VII salon fotografije Slatina 2012

U sklopu “VII SALONA FOTOGRAFIJE SLATINA 2012“, održan je proteklog vikenda (30.06. i 01.07.2012.) tradicionalni susret fotografa, ove godine u Slatini, Orahovici i na Jankovcu. Na foto safariju učestvovali su fotografi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Domaćin susreta, Foto video klub SLATINA, pripremio je ovogodišnjim učesnicima zaista divan doček, bogat dvodnevni susret, noćenje u hotelu RUŽICA u Orahovici, snimanje vitezova u originalnim borbenim oklopima na Ružica-gradu iznad Orahovice, obilazak slapova na Jankovcu i pješačenje Poučnom grofovom stazom kao i zajednički ručak u Orahovici i Slatini.
Zalaganje koje su u pripremu ovog foto susreta uložili članovi slatinskog foto video kluba Nikolina Tomić, Lareta Žubrinić, Irena Lacković Tomić, Danijela Ivanović, Dejan Domić i uz njih Oliver Bešić iz Virovitice, zaista je vrijedno svake pohvale. Selektor ovogodišnjeg “VII SALONA FOTOGRAFIJE SLATINA 2012″, bio je gospodin Mirsad Mujanović AFIAP, MF AUFBIH, predsjednik Foto kluba “FOT” iz Travnika. Za učešće na Salonu prijavio se 21 autor iz Bosne i Hercegovine (Bužim, Sarajevo) i Hrvatske (Osijek, Slatina, Virovitica, Đurđevac, Zagreb, Kloštar Podravski, Nova Gradiška, Valpovo) a selektor je za izlaganje odabrao 76 fotografija.

Prvu nagradu za fotografiju kao i GRAND PRIX Salona, osvojio je Mato Zeman, Drugu nagradu za fotografiju osvojila je Jasmina Gorjanski AFIAP, dok je Treća nagrada za fotografiju pripala Nedi Rački EFIAP. Prvu nagradu za kolekciju osvojila je Nikolina Tomić, Druga nagrada za kolekciju dodijeljena je Krešimiru Mehičiću a Treću nagradu za kolekciju osvojila je Irena Lacković Tomić. Pohvale su osvojili Zenir Šuko, Željko Car, Oliver Bešić i Senad Tahmaz. Vjerujemo da će i slijedeći fotografski susreti u Slatini biti ovako kvalitetni, srdačni i odlično pripremljeni kao i dosadašnji.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content