Novosti

“Voloderska jesen”!

Ove godine će se 12.13. i 14. rujna održati 47. po redu “Voloderska jesen”. Duga tradicija te kulturno – povijesni turistički i gospodarski sadržaj čine ovu priredbu jednom od najznačajnijih u središnjem djelu Hrvatske, a prvenstveno u Moslavini i Sisačko-Moslavačkoj županiji, te se i održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike, gospodina Ive Josipovića i Sisačko – Moslavačke županije..

Čast nam je pozvati Vaše društvo da sudjeluje u kulturno-umjetničkom programu u nedjelju 14. rujna. Vrijeme trajanja nastupa ograničeno je na 15 minuta te Vas molimo da se toga pridržavate zbog večeg broja izvođača i duljine cjelokupnog programa. Vrijeme dolaska očekujemo do 12h, a program počinje u 13h.

U sklopu programa 47. Voloderskih jeseni, 14. rujna održava se i tradicionalni izbor za NAJLJEPŠU BERAČICU. Zbog toga Vas molimo da odredite jednu članicu vašeg društva koja će u nošnji svoga kraja sudjelovati u izboru. Svaka kandidatkinja mora ukratko predstaviti sebe, društvo mjesto iz kojeg dolazi, te nošnju koju nosi.

Našisponzorisusepobrinulidatrinajljepšeberačicedobijuatraktivnenagrade.

Nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv te nam to i potvrditi prijavnicom koju Vam prilažemo u privitku.

Molimo Vas da podatke o društvu pošaljete najkasnije do 29. kolovoza 2014. godine na sljedeću adresu:

KUD “MOSLAVEC”

Trg sv. Antuna

44318 Voloder

n/r gdin. Josip Štrok

tel. 044 650 501

gsm. 098 918 2409

fax. 044 650 197

mail: info@kud-moslavec.hr

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content