Novosti

Za Dan grada 30. jubilarna izložba vina i vinskih odličja “Đurđevo 2013”

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od blagdana Đurđeva i obilježavanja Dana grada. Za taj najvažniji gradski blagdan u gradskim udrugama i javnim gradskim ustanovama već se uvelike privode kraju pripreme za brojna događanja, koja će se Đurđevčanima ponuditi uoči, na sam dan i nakon njega.

Mnoga od njih su sasvim izvjesna i već davno upisana u kalendar travanjskih događanja, a među takvima je i tradicionalna izložba vina. Među prvima koji su ubrzali svoje pripreme su članovi Udruge vinogarada i voćara Đurđevac, koji za Dan grada najavljuju svoju 30.-tu jubilarnu međunarodnu izložbu vina „Đurđevo 2013“.
– U sklopu izložbe vina „Đurđevo 2013“ održati će se izložba zlatnih diploma i zlatnih medalja s proteklih 29 izložbi vina. Ovo je prigoda da zamolim članove, dosadašnje dobitnike zlatnih diploma i zlatnih medalja (tanjura) s proteklih izložbi,  da nam svoja odličja ustupe samo za ovu izložbu. Mogu to učiniti tako da ih predaju prilikom preuzimanja uzoraka vina, druge nedjelje 24. ožujka u podrumu Udruge, pojasnio je Marijanko Ređep, predsjednik Udruge, koji je napomenuo da će se nakon izložbe odličja najboljim vinarima naravno vratiti, a za eventualne nejasnoće je ostavio i svoj broj mobobitela (091-5062806).

Cijeli članak i propozicije pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content