Novosti

Zajedničke aktivnosti u studenome u đurđevačkoj OŠ

Tijekom mjeseca studenoga učenici OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca provode nekoliko zajedničkih aktivnosti koje su planirane Godišnjim planom i programom rada škole i Školskim kurikulumom.

Petak, 7.studeni – Obrtnički sajam Križevci – učenici i razrednici osmog razreda – imaju organizirani posjet znamenitostima grada.

Razredna vijeća

Od 7.do 11.studenoga – trajat će analiza trenutnog uspjeha učenika, suradnja s roditeljima, terenska nastava, te provođenja razrednih projekata.

Na Dan tolerancije: 16. studenoga – svi razredni odjeli sudjelovat će u ostvarivanju školskog projekta; odgoj i obrazovanje za ljudska prava, građanski odgoj i obrazovanje.

I u mom gradu Vukovar svijetli:u ponedjeljak, 17.studenoga – uključit će se u obilježavanje ovog značajnog dana za grad Vukovar i za Republiku Hrvatsku.

Na temu Zdrav za 5: 18. studenoga – u suradnji s Policijskom upravom Koprivničko-križevačkom bit će održano predavanje i radionice za učenike osmog razreda.

U tijeku je i ostvarivanje projekta: Otvoreni kišobran – rad stručnih suradnika psihologinje i pedagoga s učenicima šestog razreda.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content