Novosti

“ZLATNA KUNA ZA 2013.”

U utorak, 2. rujna održana je treća sjednica Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Koprivnica. Na svečanoj sjednici održanoj u sali za sastanke HGK – Županijske komore Koprivnica dodijeljena su priznanja „Zlatna kuna“ HGK Županijske komore Koprivnica za 2013. godinu. Uz brojne goste, sjednici su prisustvovali saborski zastupnik i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, župan Darko Koren, gradonačelnica Grada Koprivnice Vesna Želježnjak, predsjednik HGK – Županijske komore Koprivnica Miroslav Vitković i dr.

Priznanje „Zlatna kuna“ HGK Županijske komore Koprivnica za 2013. godinu u kategoriji malih poduzeća osvojio je Renotex d.o.o. (Koprivnica), od srednjih poduzeća priznanje je dobio Rasco d.o.o. (Kalinovac), a najbolji među velikim poduzećima su Podravka (Koprivnica) i KTC (Križevci).

U ime nagrađenih okupljenim gospodarstvenicima i gostima obratio se Ivan Katavić, predsjednik Upravnog odbora KTC-a koji je zaključio kako ključ uspješnog poslovanja leži u dobroj organizaciji te dobroj koordinaciji i motivaciji zaposlenika.

Priznanje „Zlatna kuna“ dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu, a prva priznanja dodijeljena su 1993. godine. Od tada „Zlatna kuna“ je simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content