AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Grad Đurđevac novčano nagradio uspješne učenike i mentore Strukovne škole Đurđevac, Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva i OŠ Đurđevac

U Domu kulture u Đurđevcu održana je svečana novčana dodjela nagrada učenicima i mentorima Strukovne škole Đurđevac, Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva i OŠ Đurđevac.

Ovaj prijem tradicionalno svake godine organizira Grad Đurđevac i gradonačelnik Hrvoje Janči, kako bi na kraju školske godine nagradili sve učenike i mentore koji su tijekom godine uložili puno truda, rada i vremena i tako ostvarili vrhunske rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te na najbolji način promovirali školu i Grad.

– rekao je gradonačelnik Janči, a prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca, Željko Lacković;

 

Prisutne su pozdravili i zahvalili na prijemu ravnatelji škola Darko Špoljar, Tomislav Ostojić i Danijel Domišljanović, predstavnici mentora Tihomir Robotić, Irena Tišljar i Nikola Mihočka te predstavnici učenika dobitnika nagrade.

– rekao je ravnatelj Špoljar, na kojeg se nadovezao ravnatelj Ostojić;

Nakon dodjele za srednjoškolce, nagrade su primili i osnovnoškolci sa svojim mentorima ispred kojih se obratio ravnatelj Domišljanović;

Učenici, mentori i ravnatelji su se nakon dodjele prigodno fotografirali i družili na domjenku koje je za njih pripremio Grad Đurđevac.

tekst; Silvija Zidar

foto; Silvija Zidar, Anita Zeko

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live