Malci genijalci

U uređivanju i vođenju emisija sudjeluju učenici škola, djeca i mladi iz raznih udruga i udruženja mladih.

Sadržaj emisije koncipiran je tako da se u emisiji obrađuju zanimljive teme bliske djeci i mladima s ciljem pozitivnih promjena u zajednici. Emisija je nerijetko edukativno-informativnog karaktera jer su teme često vezane uz vrtićki, osnovnoškolski, srednjoškolski i studentski program ali i uz djelovanje mladih koji su izašli iz školskog sustava i teže boljitku u svojoj životnoj sredini, te između ostalog usmjeravaju djecu i mlade ka pozitivnim vrijednostima u društvu, kao što je volontiranje, obrazovanje, borba protiv ovisnosti, nasilja i predrasuda te čuvanje kulturne baštine i običaja.

Sugovornici su ravnatelji, učitelji, odgajatelji, djelatnici raznih Centara, profesionalci u struci, predstavnici lokalnih, državnih i drugih institucija, roditelji i skrbnici, vršnjaci i pojedinci s kojima se obrađuju aktualne teme zanimljive djeci i mladima.

Gosti su često mladi ljudi koji djeluju u široj zajednici a koji progovaraju i o problemima i aktualnim temama među mladima. Emisijom se potiču kvalitetni programi za djecu i mlade kojima je cilj promicanje njihove dobrobiti te učenje o medijskoj pismenosti kreiranjem kvalitetnih sadržaja i razvijanjem kritičkog promišljanja.

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live