Tiha snaga

*Radi se o emisiji “Krila anđela” koja u novoj programskog shemi od 01. siječnja 2023. mijenja naziv u “Tiha snaga”.

U emisiji se prezentira rad, aktivnosti, projekti, sva važna događanja u koje su uključene ili ih provode osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, pripadnici ranjivih skupina starijih i nemoćnih osoba te ostale zanimljivosti iz njihovog života.

Nerijetko donosimo i priče i osobna iskustva osoba s invaliditetom, pa i članova njihovih obitelji, naročito pojedinaca koji su svojim djelovanjem primjer snage i poticanja inkluzije te jačanja samopouzdanja. U emisiji pokušavamo život osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom učiniti bližim sveukupnoj populaciji, tj. senzibilizirati, educirati i prenijeti informacije javnosti o životu osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te potrebnoj i mogućoj potpori ovoj populaciji, ali obraditi i razne druge teme, namijenjene široj populaciji, gledane iz kuta osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Osim sadržaja koji prati život osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te pripadnika ranjivih skupina starijih i nemoćnih osoba, u emisiji potenciramo komunikaciju i dajemo važnost djeci s teškoćama u razvoju i djeci s invaliditetom te djeci s nekim drugim oštećenjima, želeći im ukazati na njihove vrijednosti.

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live