AktualnoDogađajiSportske vijestiVijestiVijesti iz Koprivnice

[3. HNL SJEVER] Derbi začelja u Koprivnici, Pitomača na svom terenu dočekuje Dinamo iz Domašinca

Nakon zimske pauze, ove subote počinje proljetni dio natjecanja u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Gotovo sve utakmice 15. kola igrat će se u 15:30, a već nas u prvom proljetnom kolu očekuje derbi začelja s obzirom na to da će na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš snage odmjeriti pretposljednja Koprivnica i posljednja Virovitica. Koprivničanci nikako ne mogu biti zadovoljni igrom u jesenskom dijelu prvenstva jer su tijekom prvih 14 kola prikupili 10 bodova, a subotnja utakmica bit će im prilika da nastavak natjecanja započnu u pozitivnijem tonu. No, riječ je o derbiju i nešto će se ipak pitati i goste koji su u još negativnijem položaju nego Koprivničanci – Virovitičani su uvjerljivo posljednji sa svega dva boda, odnosno sa samo dva remija u 14 odigranih kola. Prva proljetna utakmica i njima će tako biti prilika da se pokušaju probuditi i pokazati mogu li uopće parirati ostalim ekipama lige.

Kad je pak riječ o vrhu tablice, nju predvodi sjajni Polet s 36 bodova, a vjerno ga prati Pitomača koja je druga sa sedam bodova manje. Ako Pitomačani žele nastaviti borbu za prevlast to će itekako morati pokazati tijekom proljeća, a u subotnjoj utakmici koju kod kuće igraju protiv Dinama iz Domašinca su favoriti.

Spomenimo i da će Poletovci na put u Čakovec gdje će zaigrati s Međimurjem, a također su favoriti u ovom susretu. Ovo je ujedno i jedina utakmica 15. kola koja će se igrati u 18 sati.

U prvom proljetnom kolu snage će još odmjeriti Varteks i Podravina te Graničar iz Kotoribe i Rudar.

IZVOR: Drava.info

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live