Novosti

18. manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije u Đurđevcu

Ovogodišnja 18. po redu manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije održati će se 30. rujna i 01. listopada 2016. godine u Đurđevcu u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Savjetodavne službe Koprivničko-križevačke županije, Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice grada Đurđevca te PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.
Manifestacija će i ove godine biti podijeljena u dva dijela. Prvog dana manifestacije u petak 30. rujna 2016. godine u dvorani Starog grada Đurđevca, stručnjaci s područja voćarstva održat će predavanja za voćare s aktualnim temama iz sektora voćarstva, a predstavit će se i mjere ruralnog razvoja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. i mjere poticanja poljoprivrede Koprivničko-križevačke županije.
Izložbeno-prodajni dio manifestacije održat će se u subotu 01. listopada 2016. godine na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu gdje će izlagači predstaviti svoje voće i proizvode od voća.
Već tradicionalno i ove godine tiskat će se i katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live