Novosti

2. sjednica Organizacijskog odbora Dana travnjaka 2016.

Organizacijski odbor Dana travnjaka 2016. održao je svoju drugu sjednicu na kojoj su članovi utvrđivali teme stručnih predavanja i predavača te hodogram aktivnosti i sadržaja koji će se provoditi u sklopu manifestacije.

Na ovogodišnjim Danima travnjaka, koji će se održati od 13. do 15. svibnja posjetitelji će u prostorijama Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica moći poslušati zanimljiva predavanja na temu navodnjavanja, marketinških projekata u provedbi Hrvatske poljoprivredne agencije, a moći će pogledati i prezentacije školskih programa Srednje gospodarske škole te prezentaciju stručnih studija Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

Kao i prošle godine, na samom otvorenju manifestacije održat će se prigodni kulturno-umjetnički program te će se održati proglašenje najboljih proizvođača kravljeg i kozjeg mlijeka te najperspektivnijeg mladog proizvođača mlijeka i mesa s područja Županije. U sklopu manifestacije održat će se konjički turnir, bambino kup, tradicijske igre za posjetitelje, predstavljanje Srednje gospodarske škole iz Križevaca, konjičke igre, prikazat će se tradicionalni način košnje, rastepanja, okretanja i sušenja sijena, a održat će se i natjecanje u ručnoj košnji.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live