Novosti

22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2017.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u Virovitici je službeno otvorio 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.
Među brojnim uzvanicima, političarima, gospodarstvenicima i poduzetnicima otvorenju Sajma prisustvovao je župan Darko Koren kao predstavnik Županije koja od samih početaka održavanja VIROEXPO-a organizira nastup svojih poduzetnika i obrtnika.
Nakon otvorenja, premijer Plenković u pratnji župana Korena posjetio je i izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije na kojem se predstavlja dvadesetak poduzetnika i obrtnika s područja Županije.
Kako je VIREXPO jedan od najposjećenijih sajmova u Republici Hrvatskoj i regiji uz sufinanciranje PORA-e Razvojne agencije Podravine i prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, poduzetnici s područja Županije zajednički nastupaju promovirajući svoje djelatnosti.
U sklopu ovogodišnjeg Sajma pored izložbeno-prodajnog dijela održavaju se i tematske radionice za djecu, plesni nastupi, frizersko-modna revija industrijsko-obrtničkih škola i izbor najuređenijeg izložbenog prostora.
Predviđeno je održavanje i stručnih predavanja na temu problema označavanja meda i ostalih pčelinjih proizvoda, odnos cijena u klasičnoj i elektroničkoj B2C trgovini, implementacija sustava kvalitete prema normi ISO 9001:2015 te mjerenje zaduženosti poslovnog subjekta.
Održava se i gospodarski forum s naglaskom na poslovanje s Republikom Češkom koja je ovogodišnji partner Sajma, kao i tradicionalni susret gospodarstvenih, privrednih, trgovačko-industrijskih komora i predstavnika sajmova.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live