AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

27. Susret osoba s invaliditetom i 15. Likovna kolonija “Ješkovo 2023.”, Mačković; “Ovakvi susreti omogućuju poboljšanje socijalizacije osobama s invaliditetom”

U Art centru Ješkovo na obali jezera u Goli, održn je 27. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 15. Likovna kolonija „Ješkovo 2023.“.

Druženje organizira Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije za članove udruge te predstavnike prijateljskih udruga.

Prisutne je uvodno pozdravio predsjednik Udruge invalida, Miroslav Mačković te istaknuo kako ovakvi susreti pomažu u boljoj socijalizaciji osoba s invaliditetom i posebno su važni u inkluziji osoba s invaliditetom;

27. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 15. Likovna kolonija aktivnost su projekta „DRUŽIM SE I INFORMIRAM, KREATIVU KONZUMIRAM 2023.“ kojeg sufinanciraju Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Općine Gola, Đelekovec, Peteranec i Virje te Hrvatske šume d.o.o.

Podršku ovom događanju pružila je i Turistička zajednica područja Središnja Podravina ispred koje je na Ješkovu prisustvovao i direktor Nikola Cik, a poseban ponos na organizaciju Susreta i kolonije izrazio je načelnik Općine Gola, Stjepan Milinković;

 

tekst; Martina Sabađija Buđak

foto; Podravski radio (Anja Čorba)

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live