NovostiVijesti

Načelnik Općine Kalinovac prisustvovao svečanosti uručenja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini

Danijel Zvonar, načelnik Općine Kalinovac je u četvrtak 6. svibnja u Galeriji naivne umjetnosti u Hlebinama prisustvovao svečanosti  uručenja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini.

Ovim Ugovorom Općina Kalinovac ostvarila je pravo na sufinanciranje Središnjeg državnog  ureda za demografiju i  mlade i to za  radove i usluge kroz Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića u svoti 75.000,00 kuna.

Naime, izgradnja dječjeg vrtića na novoj lokaciji u Kolodvorskoj ulici je pri kraju, a jedan od uvjeta za dobivanje dozvole za rad od nadležnog ministarstva je i opremljeno dječje igralište. Dobivena sredstva uvelike će pomoći Općini Kalinovac kod realizacije nabave i ugradnje opreme dječjeg igrališta.

Svečanosti u Hlebinama prisustvovali su i saborski zastupnik Darko Sobota, župan Darko Koren, načelnici općina s područja naše županije i Bjelovarsko-bilogorske županije te predstavnici Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.  

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live