Novosti

6. sjednica Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije

Skupština Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održala je šestu po redu sjednicu koju je otvorio župan Darko Koren, ujedno predsjednik Županijske turističke zajednice.

Nakon usvajanja Zapisnika sa prethodne sjednice, predsjednik Nadzornog odbora Županijske turističke zajednice Marijan Štimac podnio je izvješće o obavljenom nadzoru poslovanja Županijske turističke zajednice istaknuvši kako je ona sukladno Zakonu i po svom planu u potpunosti ostvarila svoje ciljeve.

U svom Izvješću o izvršenju programa rada u 2015. godini direktor Županijske turističke zajednice Zdravko Mihevc istaknuo je kako su podržali niz manifestacija i projekata koje doprinose turizmu i očuvanju kulturne baštine te kako je broj dolazaka posjetitelja porastao za devet posto, a broj noćenja za četiri posto. Direktor Mihevc podnio je i Financijski izvještaj dodavši kako su uložili manje sredstava nego što je to bilo planirano te ujedno zahvalio svim članovima na dobroj suradnji.

Jedna od stavki sjednice bila je i imenovanje predstavnika Županijske turističke zajednice u Sabor Hrvatske turističke zajednice za koje je župan Darko Koren predložio Jadranku Lakuš i Sinišu Katavića što su ostali članovi jednoglasno prihvatili.

Na kraju sjednice, povodom 8. ožujka Međunarodnog dana žena, župan Darko Koren podijelio je svim članicama Skupštine jaglace i čestitao Dan žena.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live