Novosti

7. Državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice održano je 7. po redu Državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske.
Pored ukupno 2300 vatrogasaca u šest kategorija, natjecalo se i 14 natjecateljskih desetina iz Koprivničko-križevačke županije, a domaćini ovogodišnjeg natjecanja bili su Vatrogasna zajednica Istarske županije i Dobrovoljno vatrogasno društvo Pula.
Najbolji rezultat od desetina s Koprivničko-križevačke županije ostvarila je natjecateljska desetina Javna vatrogasna postrojba Grada Križevaca osvojivši treće mjesto, a članice „A“ kategorije iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gregurovec osvojile su šesto mjesto dok su jedanaesto mjesto osvojili članovi „B“ kategorije iz Dobrovoljno vatrogasnog društva Novaki Ravenski. Pored njih, nastupili su još i dobrovoljno vatrogasna društva Cirkvena, Virje, Koprivnica, Rasinja, Sveti Petar Orehovec kao i JVP Koprivnica.
Na natjecanju su sudjelovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović kao i zapovjednik Zvonimir Habijan koji su nastupili za svoje desetine, JVP Križevci i DVD Rasinja.
Koprivničko-križevačka županija aktivno podržava rad županijske Vatrogasne zajednice te je ujedno za ovo državno natjecanje osigurala sredstva za nastup vatrogasaca.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live