NovostiSportske vijestiVijesti

Gledatelji na ŠRC-u glasno bodrili ekipe: odigran nogometni Turnir Đurđevac 2023.

Iza nas je produženi vikend pun sportskih događanja, tako su u Đurđevcu u subotu održane Sportske igre mladih i streličarski turnir, a u nedjelju Jurjevske igre za najmlađe i alonomgometni Turnir Đurđevac 2023. za U7 i U9 selekcije.

Ovaj proljetni turnir organiziran je drugu godinu zaredom. Organizator turnira je Turistička zajednica grada Đurđevca, Stari grad d.o.o., Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Nogometni klub Graničar Đurđevac.

– rekao je predsjednik Zajednice Ivan Juričić te je svim sudionicima poželio puno sportskog uspjeha i sreće na turniru.

Na prekrasnim nogometnim terenima ŠRC-a u Đurđevcu nogomet je zaigralo čak 20 ekipa, a na kraju je u kategoriji U7 slavila ekipa NK Suhopolje dok je u kategoriji U9 slavila ekipa NK Bjelovar.

Proglašeni su i najbolji igrači, golmani i strijelci turnira, pa je taku u kategoriji U7 igračem turnira proglašen Jakov Glad (NK Suhopolje), najboljim golmanom Dorijan Halusek (NK Pitomača), a najboljim strijelcem Šimun Mališ (NK Suhopolje). Najprecizniji udarac imao je Benjamin Sulimanec (NK Graničar Đurđevac).

U kategoriji U9 igračem turnira proglašen je Noa Vidaković (NK Bjelovar)), najboljim golmanom Vito Škledar (NK Radnik Križevci), a najboljim strijelcem proglašen je Lovro Stankir (NK Graničar Đurđevac). Najprecizniji udarac imao je Alexa Kecman iz Suhopolja.

Zahvaljujući lijepom i toplom vremenu, u navijanju i odličnoj igri prijavljenih ekipa uživali su mnogobrojni gledatelji među kojima su ipak bili najglasniji navijači roditelji.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live