AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Sveti Ivan Žabno

U povodu proslave Dana Općine Sveti Ivan Žabno je održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnici Melita Ivančić, Ana Mušlek i Darko Masnec. Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Habijanec, a zatim se bivša načelnica Ivana Sučec Trakoštanec osvrnula na osnivanje Općine prije 30 godina. Načelnik Nenad Bošnjak zahvalio je bivšim načelnicima koji su dali svoj obol u razvoju Općine te Ivani Sučec Trakoštanec i Vladimiru Ogumanu uručio prigodne poklone.

Župan je, uz čestitke na Danu Općine, zahvalio načelniku i općinskom vodstvu na odličnoj dugogodišnjoj suradnji.

Prigodnim su se riječima obratili i državni tajnik Ministarstva obrane Branko Hrg, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči uime predstavnika jedinica lokalne samouprave te predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec. Svi su čestitali Općini na uspješnom radu i suradnji te njezinom vodstvu poželjeli realizaciju zacrtanih planova.

U glazbenom programu nastupio je Vokalni sastav KUD-a “Stari graničar” iz Cirkvene, a zatim su dodijeljena priznanja. Zahvalnicu je primio DVD Sveti Ivan Žabno, a općinske nagrade prof. Jerko Barišić i Antun Hosni. Nagradu za životno djelo primio je dr. Željko Bakar i posthumno Mirjana Benko.

Dodajmo kako su svečanoj sjednici prisustvovali i ravnatelji županijskih i drugih ustanova, načelnici općina, gospodarstvenici, predstavnici vatrogasnog sektora i drugi uzvanici.

Izvor; KKŽ (foto; prigorski.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live