AktualnoNovostiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

FOTO/VIDEO Maškare zavladale Đurđevcom, stigla kraljica Elizabeta i zloglasni Grinch, proglašene i najbolje maske

Mnoštvo zaigranih i veselih maškara i ove je godine ispunilo Đurđevac. U dvorištu Utvrde Stari Grad, vrtićarci Dječjeg vrtića Maslačak, učenici Osnovne škole Đurđevac, a i mnogi drugi činili su povorku maškara koja se od Osnovne škole Đurđevac prošetala do utvrde.

Nakon šetnje i nastupa, žiri je imao zadatak ocijeniti najljepše i najoriginalnije kostimirane skupine i pojedince. Gradom su zavladala vozila, rođendanske torte, mopovi, puževi, vrećice čaja, muhe, veseli cvjetnjaci, strašila i brojni drugi, a u Đurđevac je stigla i kraljica Elizabeta pa čak i zloglasni Grinch.

Najljepšom i najoriginalnijom kostimiranom predškolskom skupinom proglašena je vrtićka grupa Mravići koji su utjelovili mopove za pranje podova. Za najbolju školsku skupinu proglašeni su treći razredi koji su se predstavili s temom vesele autopraonice.
Prvo mjesto za najbolju pojedinačnu masku pripalo je Farmi, drugo mjesto osvojila je obitelj Panda, a treće mjesto pripalo je preslatkom Muffinu.

Žiri je svim pobjednicima uručio i prigodne nagrade, a svi sudionici fašenka uživali su u toplom čaju i ukusnim krafnama.

foto: Podravski radio (Larisa Međimurec)

video: Podravski radio (Anja Čorba)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live