AktualnoDogađajiNovostiVijestiVijesti iz Županije

Proslava Dana općine Koprivnički Ivanec nastavlja se ovog vikenda

Legendarni Zlatko Pejaković i glazbeni sastav Pandora ove subote zabavit će posjetitelje u Koprivničkom Ivancu.

U sklopu programa proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec, u subotu 22. lipnja 2024. godine održat će se ribičko natjecanje kod jezera Stojnica u naselju Pustakovec, a potom će se peći i dijeliti riba u organizaciji ŠRK Patuljan iz Pustakovca.

Od 10 do 19 sati održat će se malonogometni turnir u Dolu u Koprivničkom Ivancu, a organizator turnira na kojem će nastupiti djeca od pet do 13 godina je Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec.

Posjetitelje će od 19 sati pod šatorom iza Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu zabavljati glazbeni sastav Pandora, a atmosferu će do usijanja dovesti legendarni Zlatko Pejaković, čiji nastup je zakazan za 22 sata.

U nedjelju, 23. lipnja s početkom u 11 sati održat će se sveta misa u kapeli svete Barbare u naselju Kunovec, a nakon toga slijedi koncert ansambla AD Gloriam Brass kojeg čine članovi Zagrebačke filharmonije i HNK Zagreb, a u kojem nastupa i sumještanin Mario Lončar.

Popodne će se peći riba i dijeliti riba od strane UHDVDR Koprivnički Ivanec, a održat će se i sajam udruga i OPG-ova Općine Koprivnički Ivanec, iza Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu.

Savjet mladih Općine Koprivnički Ivanec održat će nagradnu tombolu, dok će pored vatrogasnog spremišta u Koprivničkom Ivancu članovi VZO Koprivnički Ivanec prezentirati vatrogasnu opremu i vozila.

U 17 sati uslijedit će svečano otvorenje dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu, a u 18:30 održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Ivanec.

Večer je predviđena za paljenje krijesa iza Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu, a posjetitelje će od 21 sat na istom mjestu zabavljati tamburaški sastav Fijaker.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live