AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

OPĆINA KALINOVAC Načelnik Sobota obišao potencijalno opasna mjesta u prometu, uskoro uspornici prometa i obnova ceste prema Podravskim Sesvetama

Načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota i Boris Majerus iz Županijske uprave za upravljanje županijskim i lokalnim cestama Koprivničko-križevačke županije obišli su kritične prometne točke u općini koje predstavljaju opasnost za sudionike u prometu.

Županijska uprava za ceste će svojim elaboratima predvidjeti usporivače prometa u Kolodvorskoj ulici te Ulici Grgura Karlovčana, koji će tijekom ove godine biti postavljeni ma kritične lokacije, istaknuto je na webu općine.

Županijska uprava za ceste provodi pripremne radnje za obnovu kolnika dijela lokalne ceste Kalinovac (LC 26112) – Podravske Sesvete (ŽC 2185), dionicu na području Općine dužine 2400 m, koje radove je načelnik također obišao.
Ugovoreni iznos radova za projekt iznosi nešto više od 184 tisuće eura, od čega će Općina Kalinovac iz svojeg Proračuna za 2024. godinu izdvojiti gotovo 37 tisuća eura.
Početak radova predviđa se tijekom mjeseca rujna tekuće godine.

izvor: Općina Kalinovac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live