AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

Općini Koprivnički Ivanec odobreno više od 40 tisuća eura za izgradnju nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je rezultate Poziva za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.
Sukladno rezultatima navedenog poziva, Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 40.700,00 eura za sufinanciranje projekta “Izgradnja nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 2”.

Druga dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od dječjeg igrališta (od križanja sa ulicom Braće Radić) pa do spoja sa Koprivničkom ulicom (staza će se graditi sa lijeve strane gledajući prema Koprivničkoj ulici), te od dječjeg igrališta (od križanja sa ulicom Braće Radić) prema sjeveru do kraja odvojka (staza će se graditi sa desne strane gledajući prema sjeveru).
Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini. Oborinska će se kanalizacija postavljati ispod predmetne staze. Ova druga faza izvođenja radova predstavlja ujedno i završnu fazu nakon koje bi po cijeloj ulici Matije Gupca bila izgrađena staza i postavljena oborinska odvodnja, ističu u općini te dodaju kako je za predmetne radove raspisana javna nabava, te su trenutno u fazi odabira izvođača radova, a početak radova očekuje se u kolovozu ove godine.

Ovi odlični rezultati na predmetnom natječaju daju našoj Općini dodatni poticaj za nastavak investicija i povećanje razine kvalitete života svih naših mještana, zaključili su i općini Koprivnički Ivanec.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live