AktualnoNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz Đurđevca

Odigrano 1. kolo tradicionalnog malonogometnog turnira na ŠRC-u u Đurđevcu

U organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca, Starog grada d.o.o. i Nogometnog kluba Graničar Đurđevac započeo je đurđevački malonogometni turnir kvartova, a utakmice će se odigravati do 11. kolovoza.
Na stadionu ŠRC-a u Đurđevcu, odigrano je 1. kolo malonogometnog kvartovskog turnira, skupina B. Mnogobrojni gledatelji su uživali u igri kvartovskih ekipa, zabavljali se i navijali za svoj kvart. Ekipa Centar – Pucaj srijedom upisala je dvije pobjede, 9:3 protiv Stiske – Zlatna lopta i 2:1 protiv Peski – Zelene mambe, dok su Peski – Zelene mambe upisali jednu pobjedu protiv ekipe Stiska – Zlatna lopta, rezultatom 8:2. Centar – Pucaj srijedom i Peski – Zelene mambe su se pobjedama plasirali u polufinale turnira koje će se održati u nedjelju, 11. kolovoza od 18:30 sati.
Poredak skupine B:
1. Centar – Pucaj srijedom
2. Peski – Zelene mambe
3. Stiska – Zlatna lopta
Na turniru ove godine sudjeluje 6 ekipa koje se takmiče u dvije skupine, a odigravanje kvartovskih utakmica nastavlja se već u četvrtak, 8. kolovoza 2024. s početkom u 19 sati kada će prema rasporedu igrati ekipe skupine A;
19:00 Ledine – Team Peski
19:45 Centar – Ledine
20:30 Team Peski – Centar

Izvor; Grad Đurđevac (foto: R. Rodman)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live